Over EKAL

Goed op elkaar ingespeelde gespecialiseerde en ervaren engineers vormen het deskundige EKAL-team. Met efficiëntie, service- en klantgerichtheid pakken we enthousiast elk heiproject aan. We zijn er voor u, met advies en begeleiding vanaf ontwerp tot en met uitvoering. Op naar het beste heiresultaat door transparante communicatie en samenwerking. Want alleen op die manier kunnen we garant staan voor de beste onderbouwing van uw funderingsproject.

Werkwijze

Voordat een project start, neemt EKAL samen met u het project van A-tot-Z door. Alles wordt inzichtelijk gemaakt, eventuele calamiteiten, de metingen en het monitoren. Zo blijven we een stap voor en kunnen we direct de werkwijze aanpassen als nodig. Als de afspraken vastliggen en het project is gestart, blijft EKAL het toeziend oog van het heiproject.

EKAL is de funderingsexpert bij uitstek. We ontwerpen, ontwikkelen en maken gebruik van high-end technologieën. Door uitbreiding van ervaring en ontwikkeling van specialisme, creëren we voortdurende innovatie en groei. Zo kunt u blijven rekenen op een superieur fundament.